Sunday, July 29, 2007

Mascotes o persones


Un dels primers posts que vaig escriure ara deu fer un mes girava al voltant de les soprenents ofertes que els americans tenen a l'abast per les seves mascotes. Reciclo un tros d'aquell pest perque aquesta setmana la portada del Businessweek esta dedicada al fet que els americans gasten uns 41mil milions de dolars en els seus animalons. Si llegiu l'article i mireu els tres links de sota entendreu que la gent ha deixat de tractar els animals com a tals i els han passat a tractar com a iguals, com a persones. Haurem de deixar de parlar de mascotes per parlas de mascones o persotes, preocupant:

"..... http://www.waghotels.com/index.cfm
The Wag Hotel, a pet hotel in San Francisco. The Luxury suite has plasma TV, sofa, paintings, premium beds, and classical music

http://www.bellaanddaisys.com/
. A dog bakery and boutique, check the cakes

http://www.neuticles.com/index1.html . The best!!!! Testicular prosthetic implants for pets. Explanation: if you castrate your Rotweiler and you don’t want him to have a psychological trauma,.. You procure him artificial testicles, problem solved (haven’t found an image of the prosthesis) ..."

El senyor de Newticles, que ven collons artificials (els de plastic a 94$ i els de silicona a 900$), per si algu te curiositat, n'ha venut mes de 250.000 :).


No comments: